Nieuws


Het Beegter Vastelaoves Konkoer gaat door

Grevenbicht | 01-02-2021

 

De Beegter artiesten kunnen binnenkort weer schitteren. Het beroemde Beegter Vastelaoves Konkoer gaat ondanks de lock down toch door. Dit keer niet op carnavalszondag maar op carnavalszaterdag. In een online editie.

 

 

De organiserende Zaate Hermenie De Roepoepers heeft een passende manier gevonden om het konkoer te organiseren. Nu de plaatselijke cafés gesloten zijn kun je als toeschouwer en artiest thuis achter je laptop genieten van een bijzondere avond.

 

Het spektakel op zaterdag 13 februari duurt van 19.11 tot 20.45 uur (i.v.m. de avondklok). Vanuit de Roepoepers studio in café De Bontje Boer laten we de uitvoeringen van de Beegter artieste zien aan iedereen die inlogt.

 

Zowel artiesten als toeschouwers moeten zich inschrijven. Dat kan door te klikken op deze link:  https://roepoepers.myonline.store/ Voor de kosten betaal je een kleine bijdrage van 3 euro 11. Let wel op: als je deelneemt en je laptop camera opent moet je natuurlijk wel verkleed zijn. Je kunt als toeschouwer kiezen om alleen te kijken, maar je kunt ook een vastelaovespakket met hapjes en bier of wijn ter waarde van 11,11 euro erbij bestellen. Dat kun je dezelfde dag (13/02/2021) ophalen bij slijterij Van Didden.

 

Artiesten moeten ook nog een mailtje sturen naar roepoepers@ziggo.nl. Met vermelding van je telefoonnummer en een beschrijving van de act. Let op, we hebben maar beperkte ruimte in het programma. Dus vol is vol.

 

Wat je gaat doen maakt niet zoveel uit. Het gaat om de show, de vastelaovessfeer en de eeuwige roem. Muzikanten, play-back artiesten, acteurs, buutreedners, dansmarietjes, solo of als groep: echt alles kan. Je kunt kiezen uit een live optreden of je mag een filmpje insturen.

 

Let op: maximale lengte van een optreden is 4 minuten. En alle optredens -live of gefilmd- moeten voldoen aan de coronabeperkingen van de Rijksoverheid.

 

Een deskundige jury’s zal de optredens gaat beoordelen. Er zijn prijzen voor de beste drie optredens. En er is een prijs voor de best verklede toeschouwer op de bank thuis.